inadına Aşk 23. Bölüm izle Tek Parça Fox tv 3 Aralık 2015

FOX tv sevilen dizisi nispet yaparcasına Aşk 23. Bölüm Fragmanı yayınlandı. üç Aralık fOX tv ekranlarında yayınlanacak nispet yaparcasına Aşk 23. Bölüm fragmanı izle. Inadına Aşk 23. Bölüm tanıtım fragmanı izle.

FOX televizyon sevilen dizisi nispet yaparcasına Aşk 17. Bölüm Fragmanı yayınlandı. FOX tv ekranlarında yayınlanacak nispet yaparcasına Aşk 17. Bölüm fragmanı izle. Inadına Aşk 17. Bölüm tanıtım fragmanı izle.

 Fox tv kanalında bu sürem itibarıyla yayınlanmaya başlayan ve gerçektende güzel bir seyirci oranına sahip olmayı kısa bir sürede her adamın dikkatini çekmeyi başaran yeni sıra inadına Aşk, yayın yaşamına güzel reytinglerin gelmesiyle beraber devam ediyor.Bu akşam yeni bölümü gösterilen dizinin içinde gelişen olaylar, seyircileri yeniden kendisine çekmeyi başardı ve bu akşamda güzel bir reyting nispetına haiz olması hepimiz sebebi ile umut ediliyor.Bu akşam 16. Kısmıyle, seyircilerinin karşısına çıkan güzel dizide yaşanmış olan gelişmeler hem seyircileri mutlu etti hemde üzdü ama en önemlisi başka kısmın nasıl geçeceğinin ilgisini seyircilerine vermeyi başardı.Inadına Aşk 17. Bölüm fragman izle, nispet yaparcasına Aşk 17. Bölüm fragmanı yayınlandı mı ? Inadına Aşk 17. Bölüm fragmanı burada, nispet yaparcasına Aşk 17. Bölüm tanıtımı yayına geldi mi  ?
Nispet yaparcasına Aşk 16. Bölüm özeti nasıldı ?
İnadına Aşk 23. Bölüm Fragmanı İzle FOX TV 3 Aralık Yeni Bölüm Tanıtımı Defne Araz öpüşme sahnesi - Yapım Uygulayıcı

Yalın`ı yangın merdiveninin orada tesadüfen kabul eden Toprak çılgına döner ve arkasından mütevazi`ın canına okumaya karar verir.Bu sırada mütevazi`ın Toprak`a söylemiş olduği laflar, Toprak`ı aşırı samimi bir şeklde etkilemeye kafi.Bu kavga, onların aşkında gerçektende yepyeni bir sayfa olacak ve bu ilişkinin sağlamlaşmasını başaracaktır.Bu harbiden onlar için önemli bir adım olacak. Leyla ise bu olaylar yaşanırken, yalın`a yaptığı oyunlar dolayısıyla Torak ile küsmek mecburiyetinde kalır.Toprak`ın yine güvenini kazanmak için birçok  yol denemeye karar verir.Bu arada Defne ise abisini protesto etmeye devam ederken başka taraftan ise mütevazi`a karşı gelmeye süre gelir lakin sade, Defne`nin bu karşı koymalarına bundan böyle bir çözüm yolu bulmaya çalışmaktadır.Defne hem yalın`a karşı gelmeye adım atar hem de aşık olduğu kişinin çocuklukta yaşadığı kötü oyunları unutabilmesi için yalın`ın annesinin de peşine düşmeye karar verecektir.Deniz ile ezgi arasında yaşanan beraberlik ise gerçektende daha bir başlarda olmalarına karşın büyük bir sınav onları bekliyor olacaktır.Melodi`nin Deniz`i aşırı derece keıskanması Deniz`i çileden çıkaracaktır ve bu ilişki gerçektende belkide büyük bir darbe alacaktır.Yeşim ise bu olaylar yaşanırken çınar`a bir sürpriz yapmak ister ve nikah günlerini randevu almak için onunla birlikte Nikah Dairesine götürmeye karar verir ama çınar aynı vakit diliminde farklı bir sürprizle daha karşı karşıya gelecektir.Peki bu sürpriz onu mesut mt. Edecek yoksa üzecek midir ? Nispet yaparcasına Aşk 17. Bölüm fragman izle, inadına Aşk 17. Bölüm fragmanı yayınlandı mı ? Nispet yaparcasına Aşk 17. Bölüm fragmanı burada, inadına Aşk 17. Bölüm tanıtımı yayına geldi mi  ?

Labels:



Leave A Comment:

Paylas