inadına Aşk 27. Bölüm Full Youtube Bedava izle Tek Parça 31 12 2015



Fox Tv`nin izlenme Rekorları Kıran Reyting erişmen Dizisi inadına Aşk 27.Bölüm Fragmanı Yyaınlandı. Inadına Aşk 27.Bölüme Bizleri Bekleyen Sürprizler Neler inadına Aşk Yeni bölüm 31 Aralık Perşembe Fox Tv`de. 

Inadına AşK 26.BöLüM öZETi:

sade, kardeşiyle annesini otele çağıran Defne`ye çok sinirlenir. Defne ise  bundan sonra mütevazi`ın bu hallerinden kötü durumda bayılmıştır. Aralarında aşırı büyük bir kavga çıkar. Ikisi de bir daha birbirlerinin yüzünü görmemeye yemin ederler. Bakalım bu mümkün olabilecek midır? Yeşim ise, abisinin söyledikleri yüzünden şimdiye kadar yaşadığı bilinçsiz halden kurtulur. Annesini görünce herkesi unutmuş, bir hayalin peşine düşmüştür fakat gerçek ailesini dikkatsizlik etmiştir. 

şimdi bunu telafi edebilecek midir? Bu arada ezgi`yle ilişkisini bitiren Deniz, dere`den bu zamanda kendisinin yanında olmasını ister ve onu köşke getirir. Yeşim bu durumdan hoşlanacak mıdır? Araslar`da nehir`in dönüşü rüzgarlar estirirken, Barutçular`da yaklaşan bir fırtınadan bahsedilmektedir. Pembe Sultan Polat`ın düğüne çağrılması hakkında ısrarcıdır ama çınar düğününü mahvedeceğine inandığı kardeşini ne olursa olsun istememektedir. 

Bakalım bu savaşı kim kazanacaktır? Kına gecesi vardığında, her iki aile de düğün vesilesiyle kendi içlerindeki küsleri sulhtırmanın derdine düşmüşlerdir. Peki düğün, arası bozuk iki kardeşi, birbirine gıcık olan iki kuzeni ve senelerdir ayrı olan bir anne oğulu bir araya getirebilecek midir?

Nispet yaparcasına AşK 25.BöLüM öZETi:

Defne`nin kovulduğunu öğrenen Yeşim ve Deniz, bu sefer güçlerini Aslı ile birleştirirler ve Aslı`nın bir danışanını oyuna dahil ederek sade ve Defne`yi birbirlerinden habersiz olarak belde dışındaki bir otele meslek seyahatine gönderirler. Bakalım yalın ve Defne`nin inatları bu plana da dayanabilecek midir? çınar`ın evlilik hazırlıklarıyla sınavı git gide ağırlaşarak devam eder. 

Mobilya alışverişini bir halde atlatır lakin bakalım Pembe Sultan`ın da katıldığı bohça alışverişine dayanabilecek midir? Deniz`in ebeveyninin ölüm yıldönümünde onunla olamayan melodi bunu da sıkıntı etmeyi başarır. Sadece Deniz`in ezgi`yi beraber götürmemesinin bir sebebi bulunmaktadır çünkü annesinin öldüğü uçurumun başlangıcında onu birisi beklemektedir. 

Leyla iş konusunda onu oyuna getirip kendi şirketinde çalışmaya zorlayan Toprak`ın başına o şirketi yıkmaya and içer. Bakalım bunu başarabilecek midir? Adem ise Defne`den aldığı akılla Habibe`nin karşısına çıkmamaya, sevdiğine toplumsal medyadan gönderilmiş olduğu manilerle ulaşmaya karar verir. Toplumsal medya üzerinden yapılan bu karşılıklı engel atışması, onları hiç ummadıkları bir sürprize götürecektir.

Nispet yaparcasına AşK 24.BöLüM öZETi:

yalın, Defne’yi kendinden irak tutmak için Aslı’yı Defne’yle tanıştırmaya çalışır. Ama Aslı, iki sevgilinin arasına girmemek için yapmadığını bırakmaz. Yalın, Defne’ye onu affedemeyeceğini söyler. Iki aşık irak durma kararı alırlar. Acaba bu kararı uygulamaları olası olabilecek mi? çınar’ın sürprizi karşısında dehşete düşen Yeşim, dedesinin onlara alacağı evde yaşamak istediğini söyleyince çınar delirir. 

Ne kısaca, iç güveysi mi olacak? Leyla ikinci kez denedikleri ilişkilerinde bu sefer ilkinden ayrıcalıklı davranmaya karar verir. Bakalım bu çabasının Toprak`taki karşılığı Leyla için nasıl bir sürpriz olacak? Aldığı araştırma ödülü yüzünden ABD`da bir burs kazanan melodi, Deniz`in onu teşvik etmeye çalışmasını yanlış anlamış olur. Deniz`in çabaları bu sıkıntısı da aşabilecek mi? Adem Habibe`nin peşine düşer. Lakin Habibe`yi bulmayı başaramayınca iblis`i desteğe çağırır. Iblis `in ortaya çıkması nasıl bir gelişmeye yol açacak? 

 Nispet yaparcasına AşK 23.BöLüM öZETi: 

mütevazi, herkesi dağ evinde bırakıp ortadan kaybolur. Defne, Yalın’a ulaşmak için her yolu dener. Adem’i dahi peşine takar lakin sonuç alamaz. Halbuki yalın hiç kimsenin ummadığı bir yerdedir. Eski sevgilisi Aslı’nın evinde... Songül ve Damla, Defne ile Yalın’dan bağış dileme konuşması için provalar yaparken mütevazi hiç bir şey ham benzeri şirkete gelir.

Kendini affettireceğine çok fazla kararlı olan Defne, Yalın’a her yaklaşmak istediğinde onun duvarlarına toslar. Yeşim abisinden annesinin düğününe katılması için izin alır. Yalın’ın beklenmedik cevabı Yeşim’i umutlandırır. çınar ise elleriyle duvarını yıktığı evi Yeşim’e göstereceği için çok heyecanlıdır. Bakalım Yeşim, çınar’ın bu sürprizini görünce nasıl bir tepki verecektir? Leyla, velilerle çıktığı kahvaltıda 

üniversiteden eski bir arkadaşı ile karşılaşır. Leyla’nın tersine kariyerinde ilerlemiş olan bu arkadaş, Leyla da tekrardan çalışma tutkusu doğurur. Bu arzusu duyan Toprak’ın tepkisi ne olacaktır? Deniz ise itimat sorununu artık aştığını düşündüğü Ezgi’ye kendini açmaya başlar. 

Hayatında ilk kez annesine bir hanımdan bahsedecektir. Adem’in Habibe’ye olan aşkı gün geçtikçe artmaktadır. Aşkının karşısına çıkmaya hazırlanan Adem, Habibe’nin veda manisini okuyunca ne yapacaktır?


Labels:



Leave A Comment:

Paylas