inadına Aşk 24. Bölüm Full inadına aşk Fox Tv Son Bölüm izle 10 Aralık 2015

FOX ekranlarının merakla beklenen güldürü dizisi inadına aşk 24. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Açelya Topoğlu, Can Yaman, Nilay duru ve Eren Vurdem benzeri genç ve dinamik isimlerin kadrosunda yer aldığı inadına Aşk yepyeni bölümleriyle ekrana gelmeye hazırlanmaktadır. Işte inadına Aşk 24. bölüm fragmanı ve son bölümünde yaşananlar...

Baylar inatçı, kadınlar inatçı, aşk hepsinden inatçı.

Inadına Aşk; aşk, sevgi, nefret ve oyunlarla dolu bir duygusal güldürü dizisi. Her şey Karadenizli bir ailenin kızı olan Defne’nin, Aras Teknoloji’nin yakışıklı ve çapkın patronu Yalın’ın beraberinde işe girmesiyle başlar. %  karşıt karakterler olan Defne ve Yalın’ın birbirlerinden nefret etmesi ve sürtüşmeleriyle başlamış olan öykü, Defne’nin maço ağabeyi çınar’ın müdahaleleriyle iyice karışır. Lakin aslolan cümbüş, çınar’ın Yalın’ın kız kardeşi Yeşim’e aşık olmasıyla kopacaktır!

Yapımcılığını Sinegraf’ın üstlendiği, başrollerinde Açelya Topaloğlu, Can Yaman, Cem Belevi olduğu ve Türkiye’nin en önemli yönetmenlerinden Osman imtihan’ın ilk romantik güldürü dizisi olan inadına Aşk her yaştan gencin gözdesi olacak. Dizinin Müziklerini de Gökhan Türkmen’in yaptığı inadına Aşk kulakların da pasını siliyor.

Yalın, herkesi dağ evinde bırakıp ortadan kaybolur. Defne, Yalın’a ulaşmak için her yolu dener. Adem’i bile peşine takar lakin netice alamaz. Oysa yalın hiç kimsenin ummadığı bir yerdedir. Eski sevgilisi Aslı’nın evinde... Songül ve Damla, Defne ile Yalın’dan af dileme konuşması için provalar yaparken yalın hiçbir şey ham bunun benzer biçimde şirkete gelir.

Kendini affettireceğine çok aşırı kararlı olan Defne, Yalın’a her yaklaşmak istediğinde onun duvarlarına toslar. Yeşim abisinden annesinin düğününe katılması için izin alır. Yalın’ın beklenmedik cevabı Yeşim’i umutlandırır. çınar ise elleriyle duvarını yıktığı evi Yeşim’e göstereceği için aşırı heyecanlıdır. Bakalım Yeşim, çınar’ın bu sürprizini görünce iyi mi bir tepki verecektir? Leyla, velilerle çıktığı kahvaltıda üniversiteden eski bir arkadaşı ile karşılaşır.


Leyla’nın aksine kariyerinde ilerlemiş olan bu dost, Leyla da yeniden çalışma hevesi doğurur. Bu tutkusu duyan Toprak’ın tepkisi ne olacaktır? Deniz ise itimat sorununu artık aştığını düşündüğü Ezgi’ye kendini açmaya başlar.

Hayatında ilk kez annesine bir kadından bahsedecektir. Adem’in Habibe’ye olan aşkı her geçen gün artmaktadır. Aşkının karşısına çıkmaya hazırlanmakta olan Adem, Habibe’nin veda manisini okuyunca ne yapmış olacaktır? inadına Aşk, yeni kısmıyle Perşembe 20.00`de FOX`ta.

Labels: , ,



Leave A Comment:

Paylas