İnadına Aşk 22. yeni bölüm de şok gelişme


Osman Sınav'ın yönetmenliğini yaptığı FOX'un romantik komedya dizisi İnadına aşk yeni bölümleriyle bu hafta kaldığı yerden devam edecek. nefes kesen sahneleriyle gündemden on paralık düşmeyen İnadına amor 22. yeni çağ 1. 2. ve 3. fragmanı izleyiciyle buluştu. Heyecanın dorukta olduğu İnadına Aşk'ta bu hafta şok gelişmeler yaşanıyor... 


İnadına Aşk 22. Bölüm Tek Parça Full izle 26 Kasım 2015  FOX ekranlarının merakla beklenen komedi dizisi İnadına sevda 22. yeni departman 1.2. ve 3. fragmanı yayınlandı.
Her hafta yeni bir maceranın yaşandığı dizinin bu haftaki bölümünde çiftler, hem birey hem bile sefalı sahnelere imza atacaklar. 

Başrollerini Açelya Topoğlu, gönül Yaman, Nilay duru ve eren Vurdem'in paylaşmış olduğu İnadın sevi yeni kısım bütün bilgileri ve yeni gelişimleri haberimizden izleme edebilirsiniz... Türkiye'nin en önemli yönetmenlerinden Osman Sınav'ın ilk duygusal komedya dizisi İnadına amor 22. yeni kısmı ile perşembe akşamı 20.00'da FOX Tv'de seyirciyle buluşacak. İNADINA amor 22. bölüm 2. VE 3. FRAGMANI - İZLE İNADIN aşk 22. göz FRAGMANI İnadına aşk yeni bölümünde, Yalın'ı otel odasının kapısında bulan defne bir sefer elan paçayı kurtardığını zanneder amma yanılır.

Sade bir yol şüphelenmiştir ve gerçekleri anlaması uzun sürmez. Hem annesinin mazi dönmesiyle hem de Defne'nin ona yalan söylediği gerçeğiyle sarsılan Yalın, bu savaş herkesi en az kendisi denli sarsmaya kararlıdır. Yeşim ise abisinin tersine annesini bulunca sevinçten çılgına dönmüştür ve kendini tüm anneli hayallerini gerçekleştirmeye adar.

Bu hayallerden bir tanesi bile annesiyle birlikte evlenince oturacağı evi seçmektir. meğer ocak konusunda Çınar'ın da Yeşim için bir sürprizi vardır. Gül krizini Çınar'ın karakolluk olmasıyla geçiştiren Leyla- toprak çifti,Adem'in Habibe askı yüzünden bu defa kapıya adaklık horoz bırakmasıyla şaşkına döner. ezgi ile barışan bahir ise, aldığı sözle yetinmemeye ve Ezgi'ye güvenilir bir insan olduğunu kendine katışıksız yöntemlerle kanıtlamaya kararlıdır. Bu ilginç yöntemler, Ezgi'nin bir daha günücülük yapmamaya tövbe etmesine tarz açacaktır.



Labels:



Leave A Comment:

Paylas