inadına Aşk 29. Bölüm Tek Parça 14 Ocak 2016 Youtube Fox Tv izle

Fox tv nin Ençok izlenen dizileri arasındaki yerini korumaya devam eden inadına aşk son bölüm 14 Ocak 2016 Perşembe Akşamı Ekrandaki yerini almaya hazırlanıyor. Fox Tv de her geçen gün hayran sayısı artan dizinin bu haftaki bölümünde bir birinden ilginç ve komik sahneler yine izleyenleri şaşırtacak gibi görünüyor. 


Özellikle renkli senaryosuyla dikkatleri üzerine çeken inadına aşk geçen hafta reytinglerde zorlu rakiplerine rağmen yine kanalın göz bebeği olmaktan geri durmadı. % 5,31 Reytingiyle ekranın ve yapımcı firmanın yüzünü güldürmeyi başardığı inadına aşk 28. bölümde dilerseniz kısa bir özet geçelim.

inadına aşk son bölümde yaşananları hatırlamaya çalıştığımızda ilk aklımıza gelen düğünlerini keyifli bir şekilde sonlandırmayı başaran Barutçular ve Aras'lar sevinçlerini daha yaşamadan kursaklarında kalır aldıkları haber ile. Mutlu çiftimizin oturacakları villanın yangın haberi herkesi üzer. Polat ve nehir özelikle şüphelilerin başını çeker. 

İnadına Aşk 29. Bolumİnadına Aşk 29. Bölüm Donmadan izle 13-01-2016,İnadına Aşk 29. Bölüm Full Tek Parça izle,İnadına Aşk 29. Bölüm Full Hd seyret,İnadına Aşk son bolum izle,

Labels: , , ,



1 Response to "inadına Aşk 29. Bölüm Tek Parça 14 Ocak 2016 Youtube Fox Tv izle"

  1. Unknown says:

    acaba defne bulunacak mı inadına aşk 29. bölüm başlasada izlesek :)

Leave A Comment:

Paylas